Directors cut

Eftre repet den 30/7 käkade vi middag och begav oss sedan ner mot strandområdet i Gustavsvik för att påbörja filmandet till den kommande videon. Utrustade med svarta kappor, vita tyger, ficklampor, öl och marschaller, försökte vi skapa en magisk stämning… mörkret föll snabbare än väntat men undervattensscenerna blev bättre än väntat i det ljumma havsvattnet. Kattis riskerade livet i drunkningsscenerna och den vedeldade bastun kom väl till pass efter plaskande och frustande.

En vecka senare fortsatte arbetet med redigering av inspelat material. Åsa och Kattis jobbade i fyra dygn med att få fram en nollbudgetvideo. Endast gratisprogram har använts och kameran är lånad. Rekvisitan är från gamla gömmor, endast mat och dryck har kostat…. Många gapskratt senare skickade ” directors cut ” ut till resten av bandet.

Här är ett smakprov på hur videon INTE kommer att bli!

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s