Det är nära nu

Snart är den här…

Kylan…

Vår nya singel Cold släpps inom kort.

Vi har jobbat med de här två låtarna, Cold och Crazy, sedan i vintras. Inspelningarna gjordes i vår pyttelilla studio så för att kompensera detta har vi skapat ett stort ljud istället 🙂 Låten Crazy har haft ett eget liv och varit svår att tämja. Vi har lagt ner mycket tid och arbete och är äntligen nöjda.

Till Cold släpper vi också en video som vi filmade i vintras när isen fortfarande låg på Baggensfjärden, vilket känns helt overkligt efter denna heta sommar… Stort tack till Rasmus Ehrengren, aero photographer, som frös tillsammans med oss den iskalla eftermiddagen…

Missa inte releasen – Följ oss på Spotify

Om du inte vill vänta på releasen kan du höra låtarna spelas på radio i Australien tidigt på måndag morgon, 4.30 (12.00 lokal tid) på fleurieu fm. Showen heter Keep on Rockin och värd är Wendy Rudin som ensam har fått äran att hålla världspremiären!