Tack!

Vi vill tacka för en grym kväll på Southside i går.

Och särskilt stort tack till vår kära keyboardist, Tora, som nu valt att lämna oss.

Gårdagens gig var för att fira releasen av vår senaste singel COLD / CRAZY som du finner här. eller här:

Nu fortsätter vi mot nya mål. En hel del nya låtar finns på lager och ska finslipas. En ny keyboardist ska hittas, inspelningar av både låtar och video finns i planerna och så småningom nya liveframträdanden förstås.

Silverpine ligger fortfarande på Svenska närradiolistan, förra veckan som etta och denna vecka som femma. Rösta gärna.

Förutom en klämskada och en trasig baskaggepedal är vi strålande nöjda med gårdagens tillställning och delar här några klipp från en av gästernas telefon. Tack också till Southsides fantastiske ljudtekniker.

Nu laddar vi om!