Motsatser

I fredags 22/3 gjorde vi två gig.De var verkligen varandras motsatser… Först spelade vi unplugged på restaurang Asplunds AW. Vi samlades runt flygeln i en stor ljus öppen lokal med stilfull inredning. Sen begav vi oss iväg till Lion bar i Gamla stan, en liten, mörk, trång lokal med inredning allt annat än stilfull… Båda gigen hade dock en gemensam nämnare… letandet. I Solna fick vi leta efter fyra vilsegångna pensionärer och i Gamla stan upptäckte vi att en av gitarrerna saknades… Allt löste sig dock. Vi tackar publiken både på Asplund och Lionbar för er support!

Nu ser vi fram emot semifinalen i Emergenza Festival torsdagen den 4/4 på Fryshuset. Vi finputsar showen och vill verkligen ta oss vidare till final. Du kan hjälpa oss genom att komma dit och rösta. Festivalen startar 18.30 och KRAKEL går på kl. 21.30. För 140 kr får du uppleva 10 band av olika genre och öl finns i baren. Förköp dina biljetter, i dörren är det dyrare. Här är länken till förköp: https://wearelivemusicfans.com/onepage.php?band=krakel

Vi passar också på att nämna att Cold behåller sin tredjeplats på Svenska närradiolistan denna vecka. Här kan du rösta på den http://www.ohlzon.nu/topplistan/snl.asp