Recension

The Maloik – Rock Blog

Den 4 juni släppte hårdrocksbandet KRAKEL sitt andra album, Ctrl+Alt+Del!KRAKEL är just nu helt independent men har uppmärksammats för sin egna musikstil och vem vet vad som väntar runt hörnet….

.KRAKEL beskriver albumet som hårdare än det förra och låtarna är en mix av blytunga partier varvade med vackert smäktande och stundtals ettriga melodislingor. Texterna har ett stort mått av glimten i ögat blandat med allvarliga budskap.All musik och text är skriven, producerad, inspelad och mixad av KRAKEL. Cuttingroom har stått för masteringen.Ctrl+Alt+Del innehåller 10 låtar varav två tidigare singlar.Ctrl+Alt+DelSeven minutes of fearBeauty QueenFluchRevengeGlory to the BraveDevil’s in loveBridge of II: Death (release 2020)999 (release 2020)Out of controlVarje låt har sin egen historia som den nyfikne kan ta del av på hemsidan under rubriken Ctrl+Alt+Del .KRAKEL frontas av Åsa på sång och sjusträngad gitarr och backas upp av Kattis på trummor och Anki på bas, dessutom ljudkonstnären Jesper på keyboard och Urban på gitarr.KRAKEL lirar hårdrock med variation. Tunga riff med lätta och luftiga delar, fullt ös, melodier och texter med ett budskap! KRAKEL har ett eget sound med influenser allt från Rammstein, Abba, Queen till Gary Moore.KRAKEL utvecklar sitt sound till att bli både tyngre mäktigare. KRAKEL har gett ut nio singlar och ett album och den 4 juni släpps alltså bandets andra album.https://www.krakel.orgLyssna direkt på albumet här:Ctrl+Alt+DelKRAKEL · Album · 2021 · 10 songs.

2Kattis Söderström och 1 till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s