Welcome!

KRAKEL har fått många nya följare och lyssnare på sista tiden. Vi hälsar er varmt välkomna och tackar ödmjukast för visat intresse. Det är särskilt roligt att se att KRAKEL har lyssnare över nästan hela världen…

map

Den 4/9 kan ni höra KRAKEL Live på Orminge Karneval, mer info kommer, men innan dess bjuder vi in till Videofestival, den 7/8 kl. 19 – 19.30. Vi kommer att visa och berätta om de senaste videorna vi skapat till låtar från albumet Ctrl + Alt + Del.

Länk till evenemanget: https://www.facebook.com/events/2873945626204427

WELCOME!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s