Wow!

Tack till alla som gett oss feedback på den senaste releasen.

Frau Blucher och Endless Night.

Bra! Begåvat! Styggt! Attityd! Klappar händerna här! Var hittar jag videos?”

 ”Vad fint att få höra. Så proffsiga produktioner. Kollade ett klipp för att friska upp minnet om Frau Blucher, fnissar åt att hästarna gnäggar så fort de hör hennes namn, och gnäggandet har ni med. Det var schyssta riff i Endless Night.

 Och jullåten var annorlunda, gillar den med.bl end

Kanon – och extra plus till låttiteln såklart! 

Väldigt imponerande! Det låter som ni varit i den bästa studion i USA när ni i själva verket sitter i Åsa’s hus! Ni blir bara bättre och bättre. Har månne Rammstein inspirerat till låttiteln?

I fredags släppte hårt rockande KRAKEL hela tre nya singlar.

Frau Blucher, Endless Night och en återutgivning av Christmas Night.

Tematiskt är bredden stor. Lekfulla Frau Blucher, med coola, Saga-influerade syntar och tungt riffande, är en hyllning till filmen Young Frankenstein inklusive citat ur filmen. Åsa Girgensohn fräser fram fraserna och visar än en gång att hon stundtals är en kvinnlig Rob Halford.

Den mörka, frustrerade Endless Night handlar om det meningslösa våldet – gängvåld, dödsskjutningar – ja, ni fattar – och undrar om detta är något vi ska behöva vänja oss vid.

Melodiska, melankoliska Christmas Night i vaggande valstakt, är i sin tur tillägnad alla som tvingas tillbringa julen utan anhöriga.

Lyssna & digga!

Oj, här var det mycket på en gång. Bra låt och mycket viktigt ämne i Endless Night. Kul ide med polisradio! Men det är ändå Frau Blucher som har något extra. Ett svenskt Rammstein. Det finns inte många exempel på det. Sticker helt klart ut. Jag ska se till att låtarna kommer upp under helgen.

Fantastiskt tema! 

Love it !

Idag släpper svenska avantgarde rockbandet KRAKEL inte en, inte två, utan tre digitala singlar, inklusive en återsläpp av denna lilla jullåt. De andra singlarna är ”Frau Blucher” (en låt som är en hyllning till filmen ”Young Frankenstein” och låter som ett utmärkt kors av Nina Hagen rock och ett James Bond-soundtrack) och ”Endless Night”.

Fantastic, Magical and EPIC !

WOW I’m so impressed ”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s